Peter Johansson tolkar Elton John

Linköping
Megasuccén kommer tillbaka! Våren 2025 tar Peter Johansson återigen med sig band, kör
och Norrköpings symfoniorkester på nya oslagbara konserter.
”Det är mäktigt och vackert och dynamiskt från allra första stund” skrev NT:s recensent på en av de förra konserterna. Det är verkligen storslaget och vackert med ett ruskigt drag från första till sista stund.
Nu kör de konserten i Linköping, Saab Arena.

Elton Johns fantastiska låtskatt spänner över mer än 50 år och Elton själv älskade att framföra sin musik tillsammans med symfoniorkester. Få artister har en repertoar som passar så bra för det. Väldigt få artister, om någon, kan heller göra de här låtarna rättvisa som Peter kan! Det är en musikalisk njutning med lyxig scenografi som slår det mesta i sin väg!

Peter Johansson har i femton års tid fyllt arenor och konserthus runt om i Sverige. Bland annat med sin ”Champions of Rock” som är en hyllning till Queen. Champions of Rock har spelats för över 150.000 personer i Sverige. Nu uppfyller Peter ytterligare en dröm i sin karriär. Att ta med sig en av Europas bästa symfoniorkestrar till arenor och framföra låtar som Your song, Candle in the wind, Rocket man, Yellow brick road, Circle of life och många många andra, det är inget annat än storslaget, mäktigt och underbart!

Dag 1 fredag

Bussen avgår från hemorten framåt kvällen och i Åtvidaberg stannar vi för middag i närheten av Åtvidaberg. Därefter vidare till Linköping och Saab Arena. Peter Johansson börjar kl. 19.30 och håller på ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus. Avresa åter mot Västervik igen efter konserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl 24.00.

Star
    BOKA DIN RESA HÄR
     

    Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

    I GRUNDPRISET INGÅR:

    • Bussresa
    • Biljett, främre parkett rad 8-10
    • Middag, exkl dryck

    Bra att veta

    AVRESA:

    Västervik, Lunnargatan 14 kl. 15.45. Övriga orter se ert deltagarbevis.

    Viktig information

    För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
    Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

    Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

    HALLENS I SOCIALA MEDIER

    HALLENS NYHETSBREV

    BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN