Musicalen Dear Evan Hansen

Stockholm
DEAR EVAN HANSEN har beskrivits som ett musikaliskt kärleksbrev till alla som känner sig ensamma. Föreställningen tar oss in i en värld där psykisk ohälsa och ensamhet möter viljan i att bli sedd. I huvudrollen som Evan Hansen ser vi Martin Stokke Mathiesen som just nu är aktuell i den kritikerrosade musikalen Änglagård.

Clara Henry gör rollen som Zoe Murphy, Evans hemliga förälskelse, och Joel Adolphson, känd från gruppen I Just Want To Be Cool, gör rollen som Evans familjevän Jared Kleinman. På scen får de sällskap av skådespelarna Sussie Eriksson och Peter Eggers, en ensemble med rutinerade artister från musikalscenen samt en liveorkester ledd av Nils-Petter Ankarblom.

Den unge Evan Hansen, vars strävan efter tillhörighet och bekräftelse leds in på en komplex väg fylld av utmaningar och upptäckter. Evan går i High School där han har svårt att hitta sin plats. Han lider av social ångest, har inga vänner och omgivningen ser honom som konstig. Eller så ser de honom inte alls. När en kille i skolan tar sitt liv leder ett missförstånd till att killens föräldrar tror att deras son och Evan var bästa vänner...

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Vi ordnar transport till Intiman där föreställningen börjar kl. 19.30. Föreställningen håller på ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus. Hemtransport till hotellet på egen hand (ca 1,5 km).

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

Star
    BOKA DIN RESA HÄR

    Vid frågor, kontakta oss

    Hallens resekonsulter

    +46 490 83 000
     

    Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

    I GRUNDPRISET INGÅR:

    • Bussresa i bekväm helturistbuss
    • Kaffe/te och smörgås, dag 1
    • Biljett, Kategori A Parkett
    • Boende, del i dubbelrum en natt
    • Frukost
    • Gratis inhägnad parkering i Vimmerby, Ankarsrum och Västervik
    • Trevlig gemenskap

    TILLÄGG:

    • Enkelrum 650:-

    Om Boendet

    Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

    Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

    Bra att veta

    AVRESA:

    Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

    Viktig information

    För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
    Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

    Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

    HALLENS I SOCIALA MEDIER

    HALLENS NYHETSBREV

    BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN